Efter att ha arbetat i många år som IT-konsult och därefter med utveckling av webbplatser hävdar jag bestämt att programmering är både roligt och kreativt.

Att arbeta med  att hitta lösningar för kunder som man sedan programmerar och realiserar – och det jag brinner för – hållbarhet, genom kommunikation via webb eller genom utveckling av funktioner kopplade till kunders webbplatser är en perfekt kombination.

Jag är utbildad systemvetare vid Uppsala universitet och har drygt 25 års erfarenhet som IT-konsult.

Agneta Calais Brobäck
Systemutvecklare & Projektledare
0705-40 23 51
Mejla mig
LinkedIn

Green Onions medlemmar

Mitt mål. Av de 17 globala målen i Agenda 2030 känner jag särskilt starkt för Mål 13 om att bekämpa klimatförändringarna. I början av målbeskrivningen står det: ”Klimatförändringarna är ett verkligt och obestridligt hot mot hela vår civilisation.” För mig blir då kampen mot klimatförändringar grunden som måste läggas för allt annat. För att lyckas måste så många som möjligt bidra med så mycket som möjligt, både i det privata och i yrkeslivet. Därför tycker jag det är bra att kunna bidra med min kompetens för att jobba mot detta och övriga mål.

Green Onions medlemmar