Som fotograf arbetar jag med det verktyg jag älskar mest och det har blivit min prioritering att använda min kunskap till att hjälpa företag med sitt hållbarhetsarbete på vilken nivå de än startat.

Med god kommunikationsförmåga gestaltar jag människor, ting och miljöer i olika former som reportage, lifestyle och företagsporträtt både i studio och miljö. Tung industri eller fina detaljer — jag omfamnar både och. Min passion är att få dela med mig av vad jag ser.

Anja Callius
Fotograf & Bildbanksproffs
0704-93 67 83
Mejla mig
LinkedIn

Green Onions medlemmar

Mitt mål. Av de 17 globala målen i Agenda 2030 känner jag särskilt starkt för Mål 14 om hav och marina resurser. Våra hav och djurlivet i marina miljöer är så ofattbart påverkade av våra mänskliga handlingar att vi borde ha dragit i nödbromsen för väldigt länge sedan. Haven täcker 70 procent av vår planet. Plaster, gifter, utsläpp, föroreningar, varmare hav och utfiske är bara några delar av en djup problematik. Alla somrar som barn seglade jag runt i Östersjöns skärgård i en liten båt och kärleken till klippor, öar och vattnet sitter benhårt kvar i själen. Att som vuxen veta att mina egna barn inte bör äta många av fiskarna från mitt närmsta hav känns helt enkelt förfärligt. Är det så här vi vill ha det? Att stödja Östersjöns marina liv är något jag vill bidra med!

Green Onions medlemmar