Integritetspolicy för Green Onion Ekonomisk förening

På greenonion.se använder vi cookies för att visa hur webbplatsen används. Du har via ett formulär på vår webbplats eller vid direktkontakt (mejl/telefon/sms/post/möte) lämnat nödvändig information till Green Onion Ekonomisk förening för att göra vår snabbanalys, använda vår bollplankstjänst, delta i ett webbinarium eller onlinemöte, ställa frågor till oss om potentiella uppdrag, be oss om en offert eller vid tidigare samarbete när du har köpt tjänster från oss.

Vi kan också ha fått dina personuppgifter via en nuvarande/tidigare uppdragsgivare, samarbetspartner eller ömsesidig kontakt. Vissa länkar till våra samarbetspartners sajter går via affiliates. Då visar cookies dem att du kom dit via vår sajt.

Den typ av personuppgifter det handlar om är oftast begränsad till namn, mejladress och/eller telefonnummer. Vilken information vi har om dig beror på hur och varför kontakten har uppstått. Vi säljer aldrig dina personuppgifter och i de fall vi delar dem med tredje part är det med din vetskap eller på din begäran, till exempel när vi föreslår och förmedlar kontakt med en samarbetspartner för ett potentiellt eller utvidgat uppdrag.

Din personliga integritet är viktig och vi vill att du ska känna dig trygg med att vi hanterar dina personuppgifter på ett ansvarsfullt sätt enligt gällande lagstiftning. Personuppgifterna lagras under den tid det är nödvändigt för de ändamål som specificeras ovan och med hänvisning till Dataskyddsförordningens (GDPR) sjätte artikel:

  • Samtycke
  • Avtal
  • Laglig grund (bokföringslagen etc)
  • Berättigat intresse*

* T ex erbjudande om information om våra tjänster, prenumerationer på blogg eller nyhetsbrev, nedladdning av PDF eller inbjudningar till evenemang och webbinarier.

Personuppgifterna lagras under den tid det är nödvändigt för de ändamål som specificeras ovan. Vi vidtar rimliga åtgärder för att hålla informationen aktuell och har rutiner för att gallra bort felaktiga eller överflödiga personuppgifter. Den nya lagen GDPR innebär att du när som helst har rätt att få se, rätta eller stryka dina personuppgifter. Ta då kontakt med oss!

Personuppgiftsansvarig:
Green Onion Ekonomisk förening (769638–6296) med postadress Åsögatan 56, 118 29 Stockholm. Det är styrelsen som är ansvarig för hantering av personuppgifter. Du når oss på hej@greenonion.se