Jag är copywriter och journalist och min drivkraft som skribent är en kombination av hjärta och hjärna där viljan att göra skillnad drivs av min nyfikenhet att ständigt vilja lära mig mer. Två tidiga inspiratörer var Torsten Ehrenmark, journalist och utrikeskorrespondent samt Jan Cederquist, copywriter och reklamman. Båda hade förmågan att se det stora i det lilla och det lilla i det stora och kunna beskriva det på ett oförglömligt sätt.

Jag vill hjälpa företag att kommunicera sitt varför, att förmedla det som är själva hjärtat i verksamheten. Berättelser berör. Bra kommunikation bygger på dialog och resonemang, inte minst om ämnet är komplext. Att formulera sitt budskap bygger inte bara kundernas förtroende, det stärker även medarbetarnas engagemang i hållbarhetsarbetet. En hållbar utveckling för världen är mitt ikigai.

Maria Lindberg Howard
Copywriter
0708-85 05 28
Mejla mig
LinkedIn

Green Onions medlemmar