Tjänster2021-05-20T16:45:59+02:00

Det här hjälper vi er med

Har ni just börjat fundera på vad hållbarhet egentligen betyder, hur det påverkar verksamheten och på vilket sätt ert företag kan bidra till Agenda 2030? Kanske har ni kommit en bit på vägen med planering och genomförande men behöver en knuff framåt inför nästa steg.

Hållbarhet och kommunikation behöver gå hand i hand. Oavsett var ni just nu befinner er längs företagets hållbarhetsresa hjälper Green Onion er med att hitta och fylla i luckorna. Vi zoomar ut för att ge er ett nyttigt perspektiv utifrån. Vi zoomar in på olika nivåer i verksamheten så att allt hänger ihop. Det är viktigt att ni vågar visa era utmaningar och framsteg. Vi ser till att ert hållbarhetsarbete kommuniceras ut till rätt målgrupper.

Skalbara tjänster.
Våra tjänster liknar en lök. Här finns lager på lager av kunskaper som vi kombinerar utifrån era behov, ambitioner, mål och budget – från kortare punktinsatser till längre projekt – så att ni kan:

  • Analysera er påverkan
  • Välja riktning och mål
  • Involvera intressenter
  • Göra rätt prioriteringar
  • Omsätta mål till resultat
  • Mäta och följa upp

Bildbank

En välsorterad bildbank med eget fotomaterial ger företaget ett genomtänkt bildspråk och en trygg, snygg linje Läs mer

Film

Rörliga bilder till webben och sociala medier är livsviktigt i dagens snabba kommunikationsvärld. Företag får hjälp Läs mer

Foto

Fotografering utifrån en genomtänkt planering och ett rakt igenom professionellt utförande. Vi visualiserar företagets budskap, produkter, Läs mer

Till toppen