Kraven på företag att vara hållbara ökar allt snabbare. För att kunna stärka sin position på marknaden och öka möjligheterna att kvalificera sig för upphandlingar, måste organisationer och företag kvalitetssäkra sitt hållbarhetsarbete. Lär dig mer om affärsnyttan med att integrera de globala målen i sin affärsstrategi och kommunicera företagets hållbarhetsarbete.

Genom att integrera de 17 globala målen i sin affärsstrategi framtidssäkrar du verksamheten och bidrar samtidigt till en bättre värld. Företag som gör ett genomtänkt val att arbeta med de globala målen bevisar att de verkligen vill göra skillnad! Därför är det viktigt att kommunicera kring sitt hållbarhetsarbete – det inspirerar fler att göra likadant, det stärker varumärket och det ger hopp om framtiden.

I denna inspirationsföreläsning får du en introduktion till:

  • Affärsnyttan med att integrera de globala målen i affärsstrategin
  • Praktiska exempel på hur andra har gjort
  • Hur man påbörjar integreringsarbetet
  • Hur arbetet med de globala målen stärker varumärket
  • Hur man går från handling till ord i sin hållbarhetskommunikation
  • Hur man bemöter motstånd och rädslor hos människor

Föreläsare

Sarah Daleke
Founding member och medarbetare på VATIs Common Ground, som erbjuder utbildning, matchning och coaching i arbetet med de globala målen. Sarah har även skapat onlinekursen Get on Track – Learn the international language of sustainability, som lär ut hur man integrerar de globala målen både i sitt vardagliga liv såväl som i rollen som anställd, entreprenör och företag.

Maria Lindberg Howard
Hållbarhetscoach, copywriter och journalist. Jag hjälper företag att kickstarta sitt hållbarhetsarbete och finna sitt varför. Genom att formulera och kommunicera mål och vision kan de sprida sina hållbarhetsberättelser på ett transparent och trovärdigt sätt.

Siw Lövkvist
Strategisk Art Director, varumärkesstrateg och grafisk formgivare. Jag har ett passionerat intresse för färg, form, varumärken och kommunikation och hjälper företag att bidra till en samhällsförändring så att vi alla fattar fler hållbara beslut.

Föreläsningen har hållits för medlemsföretag hos Stockholms Handelskammare. 

Vill du veta mer eller boka en aktivitet?

Ta kontakt så diskuterar vi ett upplägg! 

    Jag accepterar villkoren. Vi använder dina uppgifter enbart för att kommunicera med dig.

    * Obligatoriskt