Tjänster2020-12-01T15:10:09+01:00

Våra tjänster

Green Onion samlar bred kompetens inom hållbarhet och kommunikation. Det hjälper företag att växla upp sitt hållbarhetsarbete och jobba effektivt på flera fronter samtidigt. Tjänsterna sätts ihop utifrån ert behov och var ni befinner er längs hållbarhetsresan. Det kan handla om allt från kortare punktinsatser till längre projekt.

Hållbarhet. Näringslivets påverkan på klimatförändringarna är oerhört komplex. Alla verksamheter utnyttjar jordens resurser på olika sätt. Därför är det viktigt att identifiera de hållbarhetsaspekter som gäller för just ert företag. Vilka är era tuffaste utmaningar och hur kan ni göra störst skillnad? Vi hjälper er att få strategisk kontroll över era viktigaste hållbarhetsfrågor och skapa transparens och trovärdighet.

Kommunikation. Kännedomen om företagens ansvar för en hållbar värld ökar och allt fler människor engagerar sig. Det visar de tydligt genom att välja de varumärken som står för den positiva förändring de vill se i samhället och världen. Vad definierar företagets kärnvärden? Hur bidrar ni aktivt till en socialt, ekonomiskt och ekologiskt hållbar utveckling? Och hur kan ni kommunicera med olika kundgrupper?

Bildbank

En välsorterad bildbank med eget fotomaterial ger företaget ett genomtänkt bildspråk och en trygg, snygg linje Läs mer

Film

Rörliga bilder till webben och sociala medier är livsviktigt i dagens snabba kommunikationsvärld. Företag får hjälp Läs mer

Foto

Fotografering utifrån en genomtänkt planering och ett rakt igenom professionellt utförande. Vi visualiserar företagets budskap, produkter, Läs mer

Till toppen